top of page

Joves: Quan ballar ja és molt més...

26052019-3W0A6442.jpg
_-136.jpg

Alumnes de 12 a 25 anys

ESO, Batxillerat i Universitaris

Amb o sense experiència prèvia

En aquests nivells, els alumnes poden escollir quines i quantes classes fan a la setmana, creant el seu propi itinerari segons les seves preferències individuals. En les opcions PRO de Juvenil, però, s'exigeixen unes classes mínimes específiques per a poder accedir a les de nivell Avançat.

TEENS: ALUMNES DE 12 A 15 ANYS

(De1er A 4art D'ESO)

 

Totes les classes d'aquest grup son de nivell Intermedi, de manera que s'hi poden acollir alumnes amb poca o nul·la experiència prèvia (i el mestre s'encarregarà de fer el seguiment pertinent fins que es posin al nivell de la classe) i alumnes que ja portin un temps rebent formació de dansa.

Tanmateix, si hi ha alumnes que tinguin un nivell massa avançat en relació amb el grup l'escola els proposarà que complementin amb alguna classe al grup de Juvenil en funció de les seves necessitats individuals.

*Consulteu els nostres horaris

JUVENIL: ALUMNES DE 15 A 25 ANYS

(Batxillerat i Universitaris)

 

Totes les classes regulars d'aquest grup son de nivell Intermedi, de manera que s'hi poden acollir alumnes amb poca o nul·la experiència prèvia (i el mestre s'encarregarà de fer el seguiment pertinent fins que es posin al nivell de la classe) i alumnes que ja portin un temps rebent formació de dansa.

Tanmateix, si hi ha alumnes que tinguin un nivell massa avançat en relació amb el grup l'escola els proposarà que complementin amb alguna classe al grup PRO en funció de les seves necessitats individuals.

*Consulteu el nostre horari

¿Quin uniforme he de portar?

Ballet clàssic
Uniforme obligatori oficial (disponible a la recepció de l'escola):
Noies: Maillot, mitges de dansa, sabatilles de ballet de lona amb cintes. Les alumnes han de dur els cabells recollits en un monyo (material i explicacions disponibles a la recepció de l'escola).
Nois: Malles, maillot, suspensor, mitjons, sabatilles de ballet de lona amb goma creuada.


Resta de classes d'altres estils
Uniforme lliure:
Pantaló o short i samarreta o top còmodes, mitjons o calçat esportiu segons indiqui el mestre (el calçat ha de ser exclusiu per a l'escola de dansa i no pot trepitjar el carrer). Les noies han de dur els cabells recollits en una cua.

b433349fbc2227d001903008b3462666_edited_
bottom of page