top of page
FOT_9838_edited.jpg
Formacio-naranja-blanco.png

FORMACIÓ PROFESSIONAL
JOVE BALLET DE CATALUNYA

Fundat al 2001, el projecte formatiu del Jove Ballet de Catalunya va néixer amb l'ambició de donar @ls sev@s joves estudiants de dansa la possibilitat de rebre una formació completa, rigorosa i directament connectada amb el món professional. Des de llavors, més d'un centenar d'ex-alumn@s estan desenvolupant la seva labor com a ballarin@s, interpets, repetidor@s, creador@s, coreògraf@s i docents arreu del món.

La formació es planteja com un sistema de quatre anys d'estudis més dos anys de companyia juvenil ("Youth Ballet JBC") durant els quals @ls alumn@s rebran tota la formació pràctica i teòrica que necessiten per a fer un pas més cap a la seva professionalització o els estudis superiors de dansa.

Actualment el Jove Ballet de Catalunya és un dels centres  de formació de dansa més valorats tant a nivell nacional com internacional, recomenat i reconegut per grans autoritats de la dansa d'arreu del món.

Si en voleu tenir més informació, us convidem a que visiteu el seu web especific a través del botó que trobareu aquí sota.

bottom of page