top of page
FONDO PANTALLA EDM.png
Formacio-naranja-blanco.png

La dansa com a vocació professional

Fundat al 2001, el projecte formatiu del Jove Ballet de Catalunya va néixer amb l'ambició de donar als seus joves estudiants de dansa la possibilitat de rebre una formació completa, rigorosa i directament connectada amb el món professional. Des de llavors, més d'una cinquantena d'ex-alumnes estan desenvolupant la seva labor com a ballarins, interpets, repetidors, creadors, coreògrafs i docents arreu del món.

La formació es planteja com un sistema de quatre anys d'estudis més dos anys de companyia juvenil ("Youth Ballet JBC") durant els quals els alumnes rebran tota la formació pràctica i teòrica que necessiten per a fer un pas més cap a la seva professionalització o els estudis superiors de dansa.

Actualment el Jove Ballet de Catalunya és un dels centres  de formació de dansa més valorats tant a nivell nacional com internacional, recomenat i reconegut per grans autoritats de la dansa d'arreu del món.

"BOYS DANCE TOO"
 

PROGRAMA ESPECÍFIC PER A NOIS

Conscients de moltes de les dificultats a les que s'enfronten els ballarins masculins en l'estudi de la dansa (sovint són l'unic nen enmig d'una classe plena de nenes, i moltes vegades han de suportar burles i crítiques absurdes per part de companys), al Jove Ballet de Catalunya varem crear l'any 2019 el programa específic per a nois "Boys Dance too".

A través d'aquest programa s'ofereixen beques d'estudis per a joves ballarins amb potencial i talent, que es formen a l'escola rebent classes específiques de tècnica masculina envoltats d'altres nois de la seva mateixa edat i vocació.

D'aquesta manera els encoratgem a que segueixin endavant ambla seva formació i els ajudem a establir una major autoestima i confiança en sí mateixos i les seves possiblitats.

Per a accedir al programa cal fer una prova de nivell personalitzada, que determinarà si l'alumne té el potencial per tal de desenvolpar-se com a futur ballarí. En dita prova no es valorarà el que l'alunme sap en el moment, sino les possiblitats que te de creixer i evolucionar al llarg de la formació.

 

Contacteu amb l'escola si en voleu rebre més informació

bottom of page