top of page

Coneix l'escola

L'espai: un entorn de creixement únic al Maresme

Amb set aules de treball pràctic i una aula teòrica, EDMB posa a l'abast dels seus alumnes unes instal·lacions inmillorables per al seu desenvolupament artístic.

Més de 600 metres quadrats totalment equipats i preparats per a envoltar els alumnes de les condicions més òptimes per a l'estudi de la dansa.

L'escola disposa de quatre aules práctiques al primer pis, totes elles equipades amb terra flotant i linoli (ideals per als alumnes dels cursos més avançats de dansa clàssica i contemporània), i tres aules práctiques a la planta baixa, dues d'elles amb parquet (per a facilitar el treball dels alumnes de danses urbanes).

Totes les aules disposen d'equips de sò de darrera generació i miralls de paret complerta per tal d'ajudar els alumnes en el seu dia a dia. A més, disposem d'amplis vestidors de nois i noies, i grans espais comuns per tal que els alumnes es puguin escalfar adeqüadament abans de l'inici de les seves classes.

Així mateix, l'escola posa a disposició dels alumnes una zona d'estudi per si han de fer deures en les seves estones de descans.

Una àmplia zona de recepció i informació amb entrada independent per als alumnes més petits, juntament amb la sala de mestres i el despatx de Direcció completen un centre totalment equipat per a la formació dels joves estudiants de dansa de tots els nivells i disciplines.

bottom of page