top of page
EDMB (4).png

La nostra filosofia

A EDMB ens encanta la dansa. Tan simple com això. De fet, no concebim el món sense la possibilitat de ballar, de deixar-se portar per la música i gaudir de l'incomparable llibertat del cos en moviment...

I ens encanta la dansa per a tot tipus de públics; grans, petits, amb o sense experiència prèvia, amb afanys d'esdevenir professionals, o amb la simple necessitat de moure's pel propi plaer personal.

L'escola és un espai de creixement, de descobriment personal i de convivència artística. Creiem fermament en que el fet de compartir la nostra passió amb els alumnes és un camí d'enriquiment per a tots plegats. Alguns alumnes en sortiràn gairebé professionals, preparats per a fer un pas més en la seva carrera i dedicar-hi la seva vida; d'altres en sortiran havent apres i havent crescut a través de petits reptes personals d'aprenentatge que els hauran ajudat a madurar, a guanyar en valors i reforçar la seva autoconfiança.

Però sobretot, tots en sortiran havent apres a estimar la dansa. La dansa de veritat.

Uns pujaran als escenaris d'arreu del món i arrencaran els aplaudiments d'un públic entregat, culte i que sàpiga valorar l'esforç que hi ha al darrera de cada pas que executen. I d'altres... D'altres seran aquest públic que omplirà els teatres d'arreu del món i sabrà somniar al costat dels ballarins, recompensant-los amb la seva presència i recolzament.

A EDMB eduquem en l'amor cap a la dansa, i en el respecte que mereix com a una de les arts escèniques més volàtils, efímeres i alhora tremendament exigents que existeixen.

La necessitat de ballar és innata, inherent a la pròpia natura de l'ésser humà. A EDMB ens limitem a gaudir-ne de la mà amb els nostres alumnes, i a assegurar-nos que la conèixen, l'estimen, la valoren i la respecten tant com sigui possible...

Ballem la vida!!!

Captura de pantalla 2022-06-07 181029_edited.jpg
bottom of page