top of page
DSC_9121 copia_edited_edited.png

Nivells i Estils

Tot seguit us mostrem un llistat de tota l'oferta de classes de l'escola.
Sigui quina sigui la teva implicació amb l'estudi de la dansa, des d'un punt de vista totalment amateur i lúdic fins a una formació professionalitzadora, ¡estem segurs que a EDMB tenim la classes que busques!

NIVELLS

BABIES

Alumn@s de 3 a 5 anys

Edat pre-escolar

ELEMENTALS
Nivells 1, 2 i 3

Alumn@s de 6 a 11-12 anys

Primària i/o 1er d'ESO

Opcions amateur i PRO

JOVES
Teens i Juvenil

Alumn@s de 12 a 25 anys

ESO i Batxillerat o Universitaris

Opcions amateur i PRO

ADULTS

Alumn@s de 25 a 70 anys

FORMACIÓ JBC

Alumn@s a partir d'11 anys amb vocació professionalitzadora en clàssic i/o contemporani

Prova d'accés obligatoria

Opció de pràctiques escèniques i taller coreogràfic

942043A4-59A4-473B-86D0-909E99DE3084_edited.jpg

YOUTH BALLET JBC

Companyia Juvenil de dansa pre-professional

Ballarin@s a partir de 14 anys

ESTILS

Ballet Clàssic: L'essencia de l'academicisme

De línies pures i subtils, carregat de bellesa i elegancia, les classes de Ballet Clàssic ensenyen els alumnes els fonaments i l'arrel sobre la que podran sustentar qualsevol d'altre estil de dansa que vulguin executar.

No només és la base necessària sobre la que es recolzen tota la resta de disciplines, sino que aporta l'alumne grans valors d'esforç, constància, disciplina, autoexigencia i compromís, alhora que els ajuda a coneixer i controlar millor la seva postura i presència corporal. Sens dubte, ¡un estil que enganxa com cap altre!

Els alumnes de Babies faran una classe a la que anomenem Pre-Ballet, que és una introducció adaptada a la seva edat física i mental dels continguts bàsics i més elementals d'aquesta disciplina.

Contemporani: El modernisme del moviment

Un estil que potencia la propia creativitat i l'exploració del moviment més personal i individual. Basat en els coneixements tècnics del Ballet Clàssic, ofereix a l'alumne la possibilitat de fer un pas més enllà i cercar d'altres dinàmiques, patrons corporals i expressius, i fer una investigacio més introspectiva del moviment del cos i totes les seves possibilitats.

Dirigides a alumnes amb una certa maduresa física i mental, les classes de contemporani son un espai de creació guiat pel mestre, i basat en la seva propia experiència i trajectoria personal. Per aquest motiu els alumnes de Formació JBC en la branca Contemporània tenen sis mestres diferents d'aquesta disciplina, cadascun dels quals els aporta la seva visió particular sobre la matèria.

Commercial Dance & Videoclip Style

En aquests temps de Tik Tok i Xarxes, qui més qui menys s'ha sentit com una gran estrella davant el mirall, ¿oi?. En aquestes classes els alumnes aprendran l'estil més potent, actual i popular, i ho faran de la mà de grans professionals del sector. 

Les millors coreografíes amb l'acompanyament musical més punter faran que els alumnes sentin que ¡veritablement formen part d'un videoclip en cada classe!

Hip Hop & Urban Styles: La dansa de carrer

Aquestes classes son un amalgama del món de les danses urbanes. Nascudes al carrer com a expressió física de la cultura Hip Hop, les danses urbanes s'han anat reinventant a si mateixes fins a arribar a convertir-se en una disciplina molt amplia i variada, que inclou estils com el Lockin', Poppin', New Style, Voguing, Sexy Style, Dancehall, Break dance i molts d'altres.

En aquestes classes, els alumnes de l'escola rebràn una introducció combinada de tots aquests estils, de manera que en tinguin una petita pinzellada i puguin, més edavant, decidir si volen continuar el seu itinerari d'estudis a través de les classes d'estils específics de la materia en els grups de Formació Avançada i professionalitzadora.

Modern Jazz & Lyrical Creative Dance

Adreçades als alumnes més joves, aquestes classes són l'introducció al mon i la cultura de la Dansa Jazz i el Modern Dance. En tractar-se de conceptes molt amplis i diferents en funció del backround del que es provingui, l'escola ha volgut englobar-los en una classe dinàmica, rica en varietat d'estils i músiques, i plena de reptes expressius ben diferenciats per als alumnes.

Aixi, dins aquestes classes es trobaràn amb treballs coreogràfics basats en l'utilització del cos que es deriva de la tècnica més pura del Jazz, com les isolacions i la síncopa especifica d'aquest estil, passant per coreografíes més líriques i expressives que requereixin de major ús de línies, fins a treballs i exercicis d'estètica més comercial y actualitzada, al ritme dels temes musicals del moment.

Els alumnes de Babies faran una classe a la que anomenem Pre-Dansa Moderna, que és una introducció adaptada a la seva edat física i mental dels continguts bàsics i més elementals d'aquesta disciplina.

Preparació fisica & Progressing Ballet Technique

Evidenment la dansa és una disciplina física, i com a tal necessita que el cos estigui protegit i preparat per apoder absorbir les demandes específiques de cada estil i disciplina. Per tant és molt recomenable per als alumnes que dediquin una hora setmanal a la preparació i protecció del cos de cara a evitar lesions i potenciar les mancances fisiques amb que es puguin trobar a l'hora de ballar.

En aquestes classes treballaran elasticitat, potencia muscular, coordinació, tonificació i resistència cardiovascular, de manera que estiguin el millor preparats possibles per a gaudir de les seves classes de dansa al 200%!

Aquesta matèria és especialment important, necessària i recomenable per a tots els alumnes que facin classes de Ballet Clàssic i/o Contemporani, ja que col·laboren a reforçar i afiançar les sensacions corporals correctes de cara a una bona aplicació de la tècnica.

Sexy Style & Heels: Treu la Diva que tens a dins!

Totalment indicades per a nois i noies que vulguin treure la seva Súper-Diva interior, i donar-li eines per a lluir-se en tot el seu esplendor. Coreografíes provocadores, temes musicals dels més punters i motivadors, i un ambient festiu juntament amb una gran dosi de reforç de l'autoestima fan d'aquestes classes unes de les més sol·licitades pels nostres alumnes.

´És moment d'explorar la vostra pròpia sensualitat (sempre des d'una vessant elegant i plena de classe), posar-vos uns talons ben alts, deixar la vergonya i la por a un costat, i de llencar-se a gaudir de vosaltres mateixos com si estessiu a dalt d'un dels més grans escenaris del món, il·luminats per milions de llums de tots colors!

Tècnica de Puntes i Nois: L'excel·lència del Ballet

Diisponibles nomes per als alumnes en opció PRO de Ballet Clàssic, aquestes classes representen un pas més enllà en el coneixement d'aquesta disciplina. 

Per a les noies, s'inicia el treball sobre una nova sabatilla que modifica completament el recolzament del peu aterra i el control de l'eix, alhora que requereix un aprofondiment del treball de la part alta del cos, tors, braços i cap per a ajustar-s'hi. Per als nois, implica una analítica profunda de l'estilistica pròpia del ballarí masculí, incidint en la seva particular presencia escènica i la manera de caminar, mantenir les posicions estàtiques i l'utilització sobria i serena del tronc, cap, braços i mirada.

Unes de les classes preferides per part dels alumnes, que ja es veuen una miqueta més a prop del seu somni de sentir-se ballarins!

bottom of page