Dansa per a adults "marxosos"

Si tens a partir de 25 anys i tens ganes de ballar, mantenir-te en forma, i passar una molt bona estona gaudint de la música i de tu mateix, aquestes son sens dubte les teves classes!

Adaptades a l'horari laboral, i adreçades a "marxosos i marxoses" a qui no motiva massa l'idea de caminar sobre una cinta, les classes d'adults són l'espai ideal per a cuidar de la teva salut, evadir-te de la rutina diària, i conèixer d'altres "bailongus" amb qui compartiu la mateixa passió!

Classes ofertades per al curs 2020-2021

Ritmos latinos

Dilluns de 21:00h a 22:00h

Salsa, Bachata, Merengue, en línia, en parella, en grup, o sols...

Vine a gaudir dels ritmes més actuals!

Modern Jazz & Lyrical Creative Dance

Dimecres de 21:00h a 22:00h

Desde coreografíes més líriques plenes de sentiment i amb treball d'una mica més de tècnica i línes, fins a la dansa moderna al ritme dels millors cantants d'ara i de sempre, passant per una mica del jazz més negre ...

Una classe variada, engrescadora i sempre sorprenent!

Hip Hop & Urban Styles

Dijous de 21:00h a 22:00h

Un clàssic de l'escola; i l'ocasió perfecta per a explorar la dansa de carrer i totes les seves vessants. New Style del més modern i comercial, Sexy Style, i una mica de cadascun dels estils que conformen aquesta fantàstica i sempre canviant disciplina!

Si tens ganes de ballar d'altres estils i no veus el que busques al llistat, no dubtis en contactar amb nosaltres i expressar-nos els teus interessos; d'aquesta manera podrem obrir nous grups i ampliar la nostra oferta perquè pogueu gaudir encara més!

"Golden Age" - Els reis de l'escola!

Si tens a partir de 60 anys i no estas gens disposat a renunciar a les teves ganes de moure l'esquelet, aquesta és la teva activitat!

Treballa totes les parts del cos al ritme de la música d'ara i de sempre. La classe inclourà una mica de gimnàstica, estiraments lleugers i adaptats a les necessitats individuals, i coreografies senzilles però molt engrescadores!

 

Sortiras de l'escola renovat per dins i per fora... i amb ganes d'anar a demostrar als teus nets totes les coses que has apres!!!

Dimarts i dijous de 10:00h a 11:00h